Zvezdnika kultne serije Kriva pota sta poglobila prijateljsko vez

Magazin 30. Apr 202213:15 0 komentarjev
Bryan Cranston, Aaron Paul
Profimedia

Igralca Aaron Paul in Bryan Cranston sta ostala prijatelja tudi po koncu predvajanja serije Kriva pota (Breaking Bad). Vez sta še bolj poglobila v teh dneh.

Kot je Aaron Paul razkril v oddaji The Tonight Show voditelju Jimmyju Fallonu, se je v teh dneh razveselil rojstva prvega sina Rydena Caspiana. Sledila je izbira botra, a naloga ni bila težka.

Aaron Paul
Profimedia

Paul ni imel niti najmanjšega dvoma o tem, kdo bo imel posebno vlogo v življenju malega Rydena. Odločil se je za Bryana Cranstona: “Je eden mojih najboljših prijateljev na svetu, zato je bila izbira preprosta. Rad ga bom imel za vedno.”

Soigralca je na njegov 66. rojstni dan vprašal, ali bi bil boter njegovemu sinu. “Rekel je, da ne, zelo je zaposlen,” se je 42-letni Paul najprej pošalil. Nato je nadaljeval: “Ne, bil je zelo navdušen, zelo počaščen.”

Paul, ki igra v novem znanstvenofantastičnem filmu Dual, je delil tudi nekaj fotografij novorojenca, ki je njegov drugi otrok z ženo Lauren Paul. Zakonca imata še štiriletno hčerko Story, ki je navdušena nad bratcem. “Noro ga ima rada, kar naprej ga stiska,” je dejal Paul.

Jesse Pinkman (igra ga Aaron Paul) in Walter White (igral ga Bryan Cranston) sta bila glavna protagonista serije, v kateri sta proizvajala in prodajala mamila. 

Serija je med letoma 2008 in 2013 pred male zaslone priklenila televizijsko občinstvo. Prejela je številne nagrade (16 emmyjev in dva zlata globusa), v Guinnessovo knjigo rekordov je bila leta 2014 zapisana kot najbolje ocenjena serija vseh časov.

Aaron Paul, Bryan Cranston
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!