Zvezdniki, ki jih lahko pogosto srečate na podzemni železnici ali avtobusu

Magazin 30. Avg 202214:45 0 komentarjev
Josh Duhamel
Profimedia

Na spletu pogosto naletite na prestižne zvezdniške zbirke in avtomobile, o katerih lahko navadni smrtniki zgolj sanjamo. Tokratni članek zato posvečamo zvezdnikom, ki jih lahko pogosto srečamo med premagovanjem razdalj s podzemno železnico ali avtobusom.

Kadar pomislimo na zvezdniško življenje, si pogosto slikamo razkošne zabave, velike graščine na Beverly Hillsu in super hitre avtomobile.

Nikakor pa ne pomislimo, da tudi nekateri zvezdniki prav z veseljem zavijejo na podzemno železnico in se ne gnetejo po polnih cestah. Predvsem v Londonu, New Yorku in Los Angelesu nekatere ”zvezdniške face” pogosto opažajo med vožnjo na podzemni ali mestnih avtobusih, sploh v času največje gneče, ko se tudi limuzine hitro zataknejo v prometu.

Preverite nekaj zvezdniških imen, ki redno prisegajo na javni transport.

Jessica Alba

Igralka vse več časa preživlja v New Yorku, ki slovi po odličnem javnem transportnem sistemu. S soprogom Cashom Warrenom ju tako pogosto opažajo na newyorški podzemni železnici, družbo pa jima velikokrat delajo tudi otroci.

Jessica Alba
Clickzoom.net

Katie Holmes

Nekdanja soproga Toma Cruisa se je po ločitvi preselila v New York, kjer še dandanes živi s hčerko Suri. Namesto da bi se zvezdniški mama in hči po mestu premikali z limuzinami, pa raje skočita na podzemno železnico.

Nekoč so jo potniki ujeli, kako je med vožnjo z metrojem igralka na hitro celo zadremala.

Katie Holmes
Celebsfirs.com

Tom Hiddleston

Britanec, ki je osvojil Hollywood, še dandanes svoj čas najraje preživlja na Otoku. Razdalje po Londonu najraje, kljub slavi, premaguje s podzemno železnico, t. i. The Tube, zato ne manjka fotografij zagretih oboževalcev, ki so z navdušenjem opazovali svojega vzornika med vožnjo z javnim transportom.

Tom Hiddleston
Geeksoncoffie.com

Keanu Reeves

Igralec velja za enega najbolj prizemljenih bitij v Hollywoodu, ki se ne meni kaj veliko za slavo in bogastvo, temveč živi kar se da preprosto. Temu primeren je tudi njegov način prevažanja, saj velik del časa preživi kar na newyorški podzemni železnici.

Pred časom je sopotnike navdušil s prijazno gesto, ko je starejši ženski odstopil svoj sedež. Pravi kavalir!

Keanue Reeves
Bestlifeonline.com

Hugh Jackman

Tudi avstralski igralec Hugh Jackman je zavoljo narave svojega dela pogosto v New Yorku, zato ga Newyorčani nemalokrat lahko opazijo tudi na tamkajšnji podzemni železnici.

S seboj pogosto vzame tudi svoja otroka, ki v vožnji z metrojem še kako uživata.

Hugh Jackman
Justjared.com

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.