Zvezdniki o poljubljanju pred kamero: ni tako, kot je videti v filmu

Magazin 26. Nov 202116:00 0 komentarjev
Will Smith Eva Mendes
Profimedia

Koliko moških zavida igralcem, ko se na snemanju poljubljajo z najlepšimi igralkami, in obratno. A ti poljubi so po navadi vse kaj drugega kot prijetni, pravijo igralci.

Eva Mendes o Willu Smithu

Eva Mendes (47) je bila tako živčna zaradi poljubljanja z Willom Smithom (53) na snemanju filma Hitch, da si je pripravila tunin sendvič z dvojno čebulo. “Will je zahteval, da pojem celo vrečko mentolovih bombonov,” se danes smeji Eva. Ko so Willa Smitha vprašali, kako se je bilo poljubljati z Evo Mendes, je kavalirsko odvrnil: “Fino je bilo.”

Jennifer Lawrence o Chrisu Prattu

Jennifer Lawrence Chris Pratt
Profimedia

Jennifer Lawrence (31) je razkrila, kako so potekale priprave na seksi sceno v filmu Passengers, v katerem je igrala s Chrisom Prattom (42). Priznala je, da se je pred snemanjem napila, ker bi sicer imela preveč slabo vest, da se poljublja s poročenim moškim. Chris je bil takrat poročen z Anno Farris. “Res sem bila zelo zelo pijana, a ko sem prišla domov in se streznila, sem se vseeno z grozo vprašala, kaj za vraga sem storila. Bilo je prvič, da sem se poljubljala s poročenim moškim, in občutek je bil izjemno slab.”

Orlando Bloom o Zoe Saldana

Orlando Bloom Zoe Saldana
Profimedia

Orlando Bloom (44) je bil zelo odkrit o sceni iz trilerja Haven iz leta 2004, ko je moral poljubljati Zoe Saldano (43). “Zelo sem sovražil poljubljanje z Zoe. Tvoj fant stoji tam … Mnogi mislijo, da je poljubljanje lepih soigralk užitek, ampak po navadi je to izjemno neprijetno in bizarno.”

Jennifer Lopez o Georgeu Clooneyju

Goerge Clooney JLo
Profimedia

Pevka in igralka Jennifer Lopez (52) se je pred kamero poljubljala že z marsikaterim čednim igralcem. A ko so jo vprašali, s katerim se ji je bilo najboljše poljubljati, je brez oklevanja odvrnila, da je bil to George Clooney (60). Skupaj sta leta 1998 igrala v filmu Daleč od oči. Pohvalila pa je tudi Josha Lucasa (50), Ryana Guzmana (34) in Matthewa McConaugheyja. Kaj je na to rekel njen sedanji fant Ben Affleck, ni znano.

Megan Fox o Amandi Seyfried

Meghan Fox Amanda Seyfried
Profimedia

Megan Fox (35) je priznala, da sta bili obe z Amando Seyfried (35) zelo v stresu zaradi poljubljanja v filmu Jennifer’s Body iz leta 2009. “Zelo dobro se spomnim, da sva bili z Amando kar v nekakšnem šoku pred snemanjem scene s poljubljanjem. No, ona je bila še malce bolj zgrožena od mene, priznam,” se danes Meghan spominja snemanja.

Colin Farrell o Kate Beckinsale

Colin Farrell Kate Beckinsale
Profimedia

Poljubljanje pred filmskimi kamerami je za igralce nekaj povsem običajnega in spada k njihovemu delu. Malce bolj nerodno je le, če je igralka, ki jo mora igralec poljubljati, režiserjeva žena. To se je zgodilo Collinu Farrellu (45), ko je moral v filmu Total Recall iz leta 2012 poljubljati Kate Beckinsale (48). Takrat je bila namreč poročena z Leno Wisemanom (48), ki je film režiral. “Bila je režiserjeva soproga in bilo mi je izredno neprijetno, ko sem se moral z njo poljubljati … Še posebej ker režiser ni želel zapustiti prostora in naju je gledal.”

Liam Hemsworth o Jennifer Lawrence

Colin Farrell Kate Beckinsale
Profimedia

Avstralski igralec Liam Hemsworth (31) je imel kar veliko težavo, ko je moral v filmu Hunger Games poljubiti soigralko Jennifer Lawrence (31). “Bilo je res neprijetno, čeprav se v filmu to ne opazi. Jennifer je ena mojih najboljših prijateljic, rad jo imam, a poljubljati se z njo … Poleg tega je vedno pred sceno poljubljanja pojedla česen ali kakšno drugo ogabno hrano. To mi je seveda pred snemanjem tudi povedala ali pa je rekla, da si ni umila zob in podobno, da je bilo vse skupaj še bolj neprijetno,” se igralec spominja snemanja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!