Zvezdniški pari, ki so se v letu 2022 razveselili rojstva otroka

Magazin 03. Nov 202216:45
Rafael Nadal
Profimedia

Zvezdniški svet se letos lahko pohvali s pravim baby boomom. Spoznajte 6 parov, ki so v tem letu pozdravili rojstvo novega otroka.

Rafael Nadal in Mery ”Xisca” Perelló

Teniški zvezdnik se je z ženo razveselil novorojenčka v začetku oktobra 2022. Takoj po rojstvu otroka je Nadal medijem povedal, da se vloge očeta veseli, vendar pa v resnici ne ve, kakšne spremembe ga čakajo, ker še nima izkušenj s starševstvom. Par si je sicer po 14 letih partnerstva večno zvestobo obljubil leta 2019. Deček je njun prvi otrok.

Alec Baldwin in Hilaria

Igralec je v septembru pozdravil svojega sedmega otroka, in sicer deklico Ilario Catalino Ireno. Z ženo sta veselo novico sporočila na Instagramu, kjer sta zapisala: ”Tukaj je. Navdušen sva, da vam lahko sporočiva, da so se najine sanje uresničile. Ilaria Catalina Irena. 22. 9. 2022. Oba sva zelo srečna in vsi smo zdravi. Bratje in sestre so jo že spoznali in se skupaj igrajo. Veliko ljubezni vsem. Vesela sva, da lahko to čudovito novico deliva z vami.” Alec ima sicer še odraslo hči z bivšo ženo, igralko Kim Basinger.

Profimedia

Adriana Lima in Andre Lemmers

Konec avgusta sta veselo novico svetu sporočila Adriana Lima in njen partner, filmski producent Andre Lemmers. Manekenka je povila tretjega otroka, prvega v partnerstvu z Lemmersom. Tudi Adriana in Andre sta novico sporočila prek družbenih omrežji, kjer sta delila sliko novorojenca Cyana Lima Lemmersa. Manekenka ima sicer še dva otroka z bivšim partnerjem Markom Jarićem.

Profimedia

Khloé Kardashian in Tristan Thompson

Kljub burni preteklosti in razhodu zaradi domnevne nezvestobe Thompsona je par poleti pozdravil drugega otroka. Novica, ki je presenetila vse, je po spletu zakrožila julija 2022. Z oboževalci sta poleg vesele novice delila tudi ime novorojenčice. Poimenovala sta jo True Thompson.

Profimedia

Pippa Middleton in James Matthews

Družina mlajše sestre vojvodinje Kate se je povečala še za enega člana. Družina tako skupaj šteje pet članov. Z možem sta dobrodošlico izrekla deklici. Skupaj imata še 3-letnega sina Arthurja in 1-letno hčerkico Grace.

Profimedia

Sharna Burgess in Brain Austin Green

Se še spomnite zvezdnika priljubljene serije Beverly Hills 90210? Brain Austin Green je že petič postal oče. Prvič v partnerstvu s profesionalno plesalko Sharno Burgess. Na Instagramu sta sporočila veselo novico, kjer sta razkrila še, da je deček rojen 28. junija, njegovo ime pa je Zane Walker Green.

Profimedia

VIR: https://www.sheknows.com/ in https://people.com/

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.