19-letnik med vožnjo sprožil eksplozivno sredstvo in se hudo poškodoval

Črna kronika 13. Nov 202314:03 0 komentarjev
Eksplozija na cesti
Fotografija je simbolična (Foto: PROFIMEDIA)

Na območju Slovenj Gradca je 19-letnik med vožnjo z avtom sprožil eksplozivno sredstvo in se v eksploziji hudo poškodoval, v Krškem pa je mladoletnik brez vozniškega dovoljenja trčil v več vozil in objektov.

Slovenjgraški policisti so na območju tamkajšnje policijske postaje v petek zvečer obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Med vožnjo je namreč 19-letni voznik sprožil neznano eksplozivno sredstvo. V eksploziji, ki je bila tako močna, da je poškodovala vetrobransko steklo in armaturno ploščo, se je voznik hudo poškodoval, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Trije sopotniki niso utrpeli poškodb.

V Krškem za volan mladoletnik brez vozniškega dovoljenja

V noči na soboto pa so bili krški policisti obveščeni o prometni nesreči na območju Smednika, kjer naj bi voznik osebnega avtomobila trčil v parkiran avto.

Ob prihodu na kraj dogodka so policisti ugotovili, da je osebni avtomobil vozil mladoletnik.

Najprej je čez travnik vzvratno zapeljal z dvorišča stanovanjske hiše na lokalno cesto, kjer je trčil v stanovanjski objekt in parkirano vozilo. Nadaljeval je vožnjo vzvratno, trčil še v kmetijski objekt in še v eno vozilo, ki je bilo parkirano pod nadstreškom.

Mladoletnemu kršitelju, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so zasegli avtomobil in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!