34-letnica na parkirišču trčila v moškega, ta pod vplivom kokaina ponorel

Črna kronika 26. Avg 202212:12 5 komentarjev
Trčenje na parkirišču
Fotografija je simbolična (PROFIMEDIA)

Policiste je včeraj popoldne poklicala Koprčanka, ki je bila udeležena v prometni nesreči na parkirišču. Moški, v katerega je trčila, je kričal in jo žalil, policisti pa so nato ugotovili, da je bil pod vplivom drog.

S PU Koper so sporočili, da je policiste včeraj ob 16. uri poklicala Koprčanka, ki je bila udeležena v prometni nesreči na parkirišču. Ko so policisti prišli tja, so ugotovili, da je 34-letnica zaradi nepravilnega premika z avtomobilom trčila v vozilo 30-letnika.

Moški je po trčenju izstopil iz vozila in povzročiteljico nesreče začel žaliti. Tudi po prihodu policistov se ni umiril in ni prenehal z žalitvami. Nato je stekel domov in od tam nadaljeval kričanje in žaljenje.

Ko se je vrnil iz stanovanja, so mu policisti odredili hitri test na mamila. Ta je bil pozitiven na kokain. Strokovni pregled je 30-letnik odklonil.

Povzročiteljici prometne nesreče so izdali plačilni nalog, moškemu pa plačilni nalog zaradi kršitev Zakona o varstvu javnega reda in miru, sledi pa tudi obdolžilni predlog.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje