Deklica v Teksasu izginila na poti v šolo. Njeno truplo so našli v reki

Črna kronika 21. Feb 202408:40 0 komentarjev
Fotografija je simbolična. (Foto: PROFIMEDIA)

V reki blizu ameriškega Houstona v Teksasu so našli 11-letno deklico, ki je prejšnji teden izginila na poti v šolo. Umora je osumljen 42-letni moški, ki je živel na posestvu dekličine družine.

Teksaška policija je v torek našla truplo 11-letne Audrie Cunningham, ki je izginila na poti v šolo. Deklico so nazadnje videli 15. februarja zjutraj.

Umora je osumljeni 42-letni Don Steven McDougal, ki je Audrie včasih vozil v šolo. Po navedbah policije je bil McDougal znanec njene družine, poleg tega je živel v mobilni hišici na njihovem posestvu v bližini jezera Livingston, kar je približno 128 kilometrov od Houstona.

Policija je truplo deklice našla v bližnji reki Trinity, le nekaj kilometrov stran od njenega doma.

V petek so na tem območju našli njen nahrbtnik. Po pojasnilih policije naj bi deklico zvabil v avto, ko je čakala na postajališču na šolski avtobus. McDougal je deklico sicer večkrat peljal v šolo, če je zamudila avtobus, so pojasnili na novinarski konferenci. Osumljeni je bil 16. februarja v priporu zaradi suma drugega kaznivega dejanja.

Ko so ga izpustili, naj bi se celo pridružil obsežni iskalni akciji deklice. Šerif tamkajšnjega okrožja Byron Lyons je za CNN dejal, da so nekatere priče policistom pojasnile, da je celo trkal na vrata in spraševal, ali so jo videli.

42-letnika sprva niso sumili dekličinega umora, a je kasneje priča povezala njegov avtomobil z njenim izginotjem.

McDougal je bil leta 2007 obsojen na dve leti zapora zaradi dveh kaznivih dejanj, povezanih z mladoletno osebo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!