Grozljiv umor na Pagu: ustrelil ga je pred množico

Hrvaška policija
PROFIMEDIA

Pred priljubljenim nočnim klubom v Zrćah na otoku Pag je danes zgodaj zjutraj srbski državljan ustrelil državljana Črne gore, ki je zaradi hudih poškodb umrl. Sumijo, da je šlo za obračun oseb iz kriminalnega podzemlja.

Umor se je zgodil okoli 6. ure zjutraj, priča pa mu je bila tudi množica ljudi, ki se je takrat še zabavala v priljubljenem nočnem klubu na plaži Zrće. Eden od očividcev naj bi ob tem po poročanju hrvaških medijev zavpil: “Ustrelil ga je v glavo.” Ljudje so ustreljenemu skušali pomagati in ga oživljali do prihoda reševalcev, vendar je moški v reševalnem vozilu na poti v bolnišnico umrl.

Hrvaški mediji poročajo, da je bil umrli državljan Črne gore, vendar policija njegove identitete še ni potrdila. Črnogorski mediji medtem pišejo, da je ustreljeni 38-letni moški, sicer član “škaljarskega klana”. Policija je sporočila, da je storilec srbski državljan.

Kriminalisti medtem tudi preverjajo, ali sta bila vpletena res državljana Črne gore in Srbije, saj je mogoče, da sta uporabljala lažni identiteti. Na terenu je medtem veliko policistov. Dnevnik.hr piše, da način izvedbe umora nakazuje, da bi lahko šlo za obračun oseb iz kriminalnega podzemlja. Načelnik Policijske postaje Pag Željko Blaić medtem ni mogel potrditi, ali je bil umor naročen. Kot je dejal, bo več znanega po zaključju preiskave.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.