Grozljiv umor v lokalu na Hrvaškem posnele tudi kamere

Črna kronika 08. Feb 202210:40 > 14:09
Nadzorna kamera
Dnevnik.hr

Grozljiv umor 67-letne ženske v enem izmed lokalov v središču Reke, ki se je zgodil v nedeljo, so posnele tudi nadzorne kamere. Na posnetkih se vidi, da je 36-letni napadalec po tem, ko je žrtev zbil na tla, divje skakal tudi po njeni glavi. Poškodbe so bile za 67-letnico usodne.

Nedeljski grozljiv umor 67-letne ženske v gostinskem lokalu v hrvaški Reki sredi popoldneva so posnele tudi nadzorne kamere, danes poročajo hrvaški mediji.

Na posnetku, ki ga hrvaški mediji niso objavili, ker je tako grozljiv, je mogoče videti, da je 36-letnik žensko napadel nenadoma. Na pomoč sta žrtvi priskočila dva moška, ki sta storilca poskušala ustaviti, potem pa še tretja oseba. Za kratek čas so ga uspeli odmakniti od ženske, a jo je vseskozi držal zelo čvrsto.

Ko so prisotni zapustili lokal, je sledilo najhujše. Napadalec je žensko, ki je bila za točilnim pultom, podrl na tla in začel divje skakati po njej, tudi po glavi. To je trajalo približno 15 sekund, potem pa je pobegnil. Udarci so bili za žensko usodni.

Policija je pozneje sporočila, da so storilca aretirali, ko so dobili namige, da naj bi nag tekel na območju Belvedera. Danes so ga privedli pred preiskovanega sodnika. Po poročanju hrvaških medijev gre za nekdanjega tekmovalca hrvaškega šova Supertalent.

Motiv za grozljiv umor, ki je pretresel Hrvaško, uradno še ni znan. Po doslej znanih informacijah pa naj bi se napadalec in žrtev pred umorom besedno sporekla v drugem lokalu.