Kdo je skrivnostna ženska, ki so jo našli na Krku?

Črna kronika 20. Sep 202111:30 > 11:49 0 komentarjev
najdena
PU primorsko-goranska

Na Krku na Hrvaškem so našli žensko, ki odlično govori angleško, a se ne spomni, kdo je. Policija zato vse, ki bi jo poznali, prosi za pomoč.

Hrvaška policija je na Krku našla žensko, ki se ne spomni, kdo je. Sporazumeva se v angleščini, pri sebi pa ni imela nobenega dokumenta. Policija zato vse, ki bi jo prepoznali, prosi za pomoč.

Ženska ima približno 60 let, je srednje postave, ima svetle lase in modre oči, je sporočila policija Primorsko-goranske županije.

Na kraju so ji nudili zdravstveno pomoč; oblečena je bila v črtasto mornarsko majico s kapuco, črne hlače, superge, na glavi pa je imela rožnato kapo.

O skrivnostni ženski pišejo tudi britanski mediji

O skrivnostni ženski so se razpisali tudi britanski mediji. Daily Mail je objavil, da je policija žensko našla na nedostopnem terenu, da je bila ranjena in da angleščino govori odlično.

Pri reševanju je po pisanju tabloida sodelovalo 14 ljudi. Ob tem povzemajo tudi portal 24sata, ki navaja besede domačinke, da so žensko našli na izjemno nedostopnem delu zaliva, z zelo ostrimi skalami, ki razrežejo tudi gumo na čevljih.

najdena najdena
PU primorsko-goranska
najdena najdena
PU primorsko-goranska
najdena najdena
PU primorsko-goranska
najdena najdena
PU primorsko-goranska

O njej je pisal tudi britanski The Sun. Kot je zapisal, so strokovnjaki ocenili, da je ženska na tem območju, kjer živijo tudi medvedi, preživela nekaj dni. Ko so jo rešili, je bila po pisanju medija zelo dehidrirana in izčrpana. Še vedno se zdravi v bolnišnici.

Če žensko prepoznate, podatke najdete na spletni strani lokalne policije.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!