Med hišno preiskavo pri mladoletniku policisti zasegli ukradene harmonike

Črna kronika 22. Jul 202218:30 > 18:30 0 komentarjev
Harmonika znamke Hohner
PP Krško

Policisti PP Krško so na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri mladoletniku iz okolice Grosuplja in zasegli ukradene harmonike, naboje različnega kalibra, tablete, za katere obstaja sum, da vsebujejo prepovedane snovi, pa tudi prepovedan pirotehnični izdelek.

Policisti iz Krškega so opravili hišno preiskavo na naslovu mladoletnika v okolici Grosuplja. Med hišno preiskavo so našli in zasegli harmoniko, ki so jo maja 2021 ukradli iz stanovanjske hiše v Površju. Našli so tudi 17 nabojev različnega kalibra in 13 tablet, za katere obstaja sum, da vsebujejo prepovedane snovi. Našli so tudi prepovedan pirotehnični izdelek.

Harmonika znamke Barber Harmonika znamke Barber
PP Krško
Harmonika znamke Hohner Harmonika znamke Hohner
PP Krško

Policisti so zasegli še tri harmonike, za katere osumljenec ni znal pojasniti izvora in prav tako obstaja sum, da gre za ukradena glasbila. Pozivajo vse, ki bi zasežene predmete prepoznali, da pokličejo na PP Krško na številko 07 49 29 400 ali na številko 113.

Zoper osumljenca bodo na pristojno tožilstvo podali ovadbo zaradi kaznivega dejanja tatvine in uvedli hitri postopek zaradi kršitev določil zakona o orožju, zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami in zakona o eksplozivih in pirotehničnih izdelkih.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!