Moški na Krasu umrl nasilne smrti, policija prosi za pomoč

Črna kronika 03. Apr 202219:24 > 19:24
policija
Borut Živulović/BOBO

Policisti so bili včeraj popoldne obveščeni o najdbi 57-letnega moškega v stanovanjski hiši v okolici Štanjela. Z ogledom kraja dejanja, ki sta se ga udeležili tudi dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka, ter z zbranimi obvestili so bile ugotovljene okoliščine, ki kažejo na to, da je moški umrl nasilne smrti. Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, da jim to tudi sporočijo.

S Policijske uprave Koper sporočajo, da so bili včeraj popoldne obveščeni o najdbi 57-letnega državljana Slovenije, ki ni kazal znakov življenja. Moški je bil najden v stanovanjski hiši v okolici Štanjela. Z ogledom kraja dejanja, ki sta se ga udeležili tudi dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka, ter z zbranimi obvestili so bile ugotovljene okoliščine, ki kažejo na to, da je moški umrl nasilne smrti.

Ker trenutno še vedno poteka intenzivna kriminalistična preiskava, več informacij policija za zdaj ne more posredovati. “Vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, prosimo, da to sporočijo na interventno telefonsko številko policije 113 ali na anonimni telefon 080 1200,” so še pozvali na policiji.