Na otroškem turnirju pri Sarajevu huligani z nožem napadli starša iz Srbije

Črna kronika 14. Jan 202321:27 3 komentarji
Bosanski incident
N1

Na mednarodnem otroškem nogometnem turnirju v Bosni in Hercegovini na Ilidži pri Sarajevu je prišlo do incidenta, v katerem je so lokalni navijači zabodli enega izmed staršev iz Srbije. Ta je v dogodku utrpel lažje poškodbe.

Na otroškem nogometnem turnirju na Ilidži pri Sarajevu je prišlo do incidenta, v katerem je skupina lokalnih navijačev s solzivcem, baklami in noži napadla starše mladoletnih dečkov iz Srbije. Notranje ministrstvo kantona Sarajevo je potrdilo, da je bila okoli 17.30 pred enim izmed tamkajšnjih hotelov z ostrim predmetom poškodovana ena oseba, pri kateri je bilo po zdravniškem pregledu ugotovljeno, da gre za lažje poškodbe.

Kot je opisal eden od staršev, ki je bil dogodku priča, so se otroci po tekmi odpravili v hotelske sobe, starši pa v bližnji hotel. “Na parkirišču je bila skupina navijačev, najverjetneje nekih lokalnih klubov. /…/ Huligani so v avlo hotela odvrgli solzivec, za njimi pa je ven na parkirišče odšla skupina staršev. Bila je skupina do 20 zamaskiranih ljudi, ki so v nas metali bakle in enega od staršev z nožem tudi ranili,” je povedal za Nova.rs. Starš je bil ranjen v stegno, a je pravočasno dobil pomoč. “K sreči gre za površinske rane,” je še dodal starš očividec.

Po besedah organizatorja turnirja Almirja Prgude se bo turnir kljub dogodku nadaljeval. Hotel sicer zdaj varujejo pripadniki specialne enote policije.

Bosanski incident Bosanski incident
N1
Bosanski incident Bosanski incident
N1
Bosanski incident Bosanski incident
N1

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje