Na terasi gostilne zavrela kri: prerivanje se je končalo z resno poškodbo

Črna kronika 20. Okt 202309:05 > 13:24 0 komentarjev
Reševalno vozilo
Foto: Srdjan Živulović/BOBO

V četrtek zvečer je moški na terasi enega od gostinskih lokalov v Medvodah po sporu in prerivanju z ostrim predmetom huje poškodoval 47-letnega moškega. Osumljeni 23-letni državljan Slovenije, ki je s kraja dogodka pobegnil, se je dan pozneje sam predal policiji.

Ljubljanski policisti so bili v četrtek okoli 20.30 obveščeni, da je na območju Medvod znani storilec na terasi enega od gostinskih lokalov po sporu in prerivanju z ostrim predmetom huje poškodoval 47-letnega moškega, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Poškodovanemu so takoj nudili pomoč in ga z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski klinični center, kjer ostaja na zdravljenju. Po prvih podatkih policije njegovo življenje ni ogroženo.

Storilec je s kraja pobegnil peš. Z ljubljanske policijske uprave so danes sporočili, da se je osumljeni 23-letni državljan Slovenije danes sam predal policiji na PP Medvode.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!