Nasilna smrt na območju Žalca: pod streli naj bi umrl državljan BiH

Črna kronika 08. Sep 202310:27 > 12:23 0 komentarjev
Policijski trak
Foto: Srdjan Živulović/ BOBO

V torek je na območju Žalca nasilne smrti umrl 42-letni moški. Na Policijski upravi Celje so potrdili, da je umrli tuji državljan, umrl pa je zaradi strelnih ran.

Na območju Žalca je v torek nasilne smrti umrl 42-letnik. Na Policijski upravi Celje so za N1 potrdili, da gre za tujca. Po neuradnih informacijah tako slovenskih kot tujih medijev naj bi šlo za državljana Bosne in Hercegovine.

Po poročanju Slovenskih novic se je dogodek zgodil v nekdanjem Hmeljarskem domu v kraju Trnava v občini Braslovče. Žrtev je živela v enem izmed stanovanj, v katera so spremenili nekdanje pisarne doma. V stavbi, kjer sta tudi bar in trgovina, sicer prebiva večje število tujih delavcev.

Na Policijski upravi Celje so z informacijami skopi. Za N1 so pojasnili, da so bili v torek okoli pol petih zjutraj obveščeni, da reševalci v večstanovanjski zgradbi na žalskem območju oživljajo hudo poškodovanega moškega, ki je kasneje umrl.

Potrdili so, da je bil moški ustreljen s strelnim orožjem in je umrl zaradi strelne rane ter da je pokojni tuji državljan, ki je v Sloveniji opravljal različna dela in je sam živel v eni od sob v zgradbi.

Preiskava kaznivega dejanja se intenzivno nadaljuje. Policisti z zbiranjem informacij ter analizo zbranih dokazov izvajajo aktivnosti za odkritje storilca kaznivega dejanja. Trenutno še poteka intenzivna kriminalistična preiskava, so dodali.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in X

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!