Nova žrtev na slovenskih cestah: 68-letnik trčil v drevo

Črna kronika 17. Avg 202117:38 0 komentarjev
Policijski avto
Srdjan Živulović/BOBO

Nekaj po 14. uri se je na cesti proti Gumberku zgodila prometna nesreča, v kateri je po trku v drevo umrl 68-letni voznik osebnega avtomobila.

Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo Mesto, so bili policisti, reševalci in gasilci nekaj po 14. uri napoteni na kraj prometne nesreče, ki se je zgodila na cesti pri Gumberku. Po prvih ugotovitvah ogleda je 68-letni voznik peljal po cesti iz Gumberka proti Ratežu. V levem ovinku je zapeljal naravnost in trčil v drevo ob cesti. Iz vozila so ga s tehničnim posegom rešili gasilci.

“Reševalci so poškodovanemu vozniku nudili prvo pomoč, nato pa ga z reševalnim vozilom odpeljali v novomeško bolnišnico, od koder so sporočili, da je ob četrti uri popoldne umrl,” so pojasnili na policiji.

O dogodku sta bila obveščena dežurna preiskovalna sodnica in okrožni državni tožilec. Da bi ugotovili točen vzrok smrti in druge okoliščine, ki bi lahko vplivale na voznika, da je zapeljal s ceste, je bila odrejena sanitarna obdukcija. Ogled kraja in preiskavo primera so prevzeli prometni
policisti iz Novega mesta.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!