Policisti iščejo predrzneže: preberite njihove opise, mogoče lahko pomagate

Črna kronika 01. Okt 202312:10 4 komentarji
Policijski avto
Fotografija je simbolična (Foto: Aljaž Uršej/N1)

V petek in soboto se je v Ljubljani z okolico zgodilo več ropov in tatvin: moška so oropali v središču prestolnice oziroma v nakupovalnem središču, v Vodicah pa je ženska, ki je iskala vredne predmete, vlomila v stanovanjsko hišo. Policisti storilce še iščejo.

V stanovanjsko hišo v Vodicah je v petek opoldne vstopila neznana ženska, ki je iskala vredne predmete. Pri tem jo je zalotila stanovalka spodnjega nadstropja hiše. Ženska je stanovalko odrinila, tako da je ta padla, nato pa zbežala iz hiše. Ukradla je za nekaj nakita, ki je vreden okoli sto evrov. Storilka je stara okoli 50 let, suha in nizka, oblečena je bila v črne hlače, rožnat pulover in rdečo jopico, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Trojica okradla moškega

V soboto so malo po 5. uri zjutraj v središču Ljubljane do moškega pristopili trije neznanci in od njega zahtevali vrednejše predmete. Ker jih ni želel izročiti, so se začeli prerivati. Trojica je takrat moškemu uspela vzeti denarnico in mobilni telefon. Vsi trije so bili stari med 20 in 25 let, srednje postave in oblečeni v svetla športna oblačila.

Oropal ga je kar v nakupovalnem središču

Okoli 21. ure je v soboto v nakupovalnem središču v Ljubljani za moškim pritekel neznanec in mu iz rok izpulil kuverto z gotovino ter stekel iz trgovine. Storilec je bil oblečen v črna oblačila, na glavi je imel črno čepico s ščitnikom, obut pa je bil v športne copate z belim podplatom, so še zapisali ljubljanski policisti.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje