Policisti moškima zasegla več predmetov. Sumijo, da gre za prepovedane droge

Črna kronika 13. Jun 202315:53 1 komentar
Policijski avto
Foto: N1

Policisti so v Novi Gorici pri dveh moških zasegli več predmetov, za katere sumijo, da gre za prepovedane droge.

Novogoriški policisti so v ponedeljek obravnavali več primerov s področja prepovedanih drog. Dvema moškima v Novi Gorici so zasegli več predmetov, za katere sumijo, da gre za prepovedane droge. Če bo analiza to potrdila, bodo zoper oba ukrepali, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Policisti so 50-letnemu moškemu v Novi Gorici zasegli ročno zvito cigareto s posušenimi zelenimi rastlinskimi delci, štiri alu zavitke z belo prašnato snovjo in belo-rumeno stopljeno snovjo ter posušene rastlinske delce. Če bo nadaljnja analiza potrdila, da gre pri zaseženih predmetih za prepovedano drogo, bodo zoper moškega uvedli prekrškovni postopek zaradi kršitve določil zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

Moškemu, staremu 42 let, pa so zasegli rjavo steklenično s prozorno tekočino in delce zelene posušene rastline. Če bo nadaljnja analiza tudi v tem primeru pozitivna, bodo zoper moškega uvedli hitri postopek z odločbo zaradi kršitve določil zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, so sporočili.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje