31-letnica zabodla moža. 36-letnik umrl, ko se je sam peljal v bolnišnico

Črna kronika 30. Maj 202210:25 > 12:07
policija
Foto: Srdjan Živulović/BOBO

Včeraj zvečer naj bi se v Mariboru hudo sprla mož in žena. 31-letnica naj bi pri tem zabodla moža, ki se je z avtomobilom sam odpeljal proti bolnišnici. Pri tem je imel prometno nesrečo in v avtomobilu umrl, poroča Večer. Policija je sporočila, da je pridržala 31-letno žensko.

Mariborski policisti so bili v nedeljo ob 22.41 obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo. Vozilo so našli v bližini kraja nesreče, na Studencih v Mariboru, v njem pa je bil 36-letni moški, ki ni kazal znakov življenja. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja so policisti nato odvzeli prostost 31-letni ženski.

Po doslej zbranih obvestilih in na podlagi ogleda so ugotovili, da je bil moški predhodno poškodovan na drugem kraju, so zapisali na Policijski upravi Maribor. Za kaznivo dejanje uboja je sicer predvidena kazen med 5 in 15 let zapora.

Večer poroča, da gre za moža in ženo, ki sta se okoli 22. ure hudo sprla v pritličju stanovanjske hiše. 31-letnica naj bi po poročanju medija med prepirom pograbila nož in z njim zabodla 36-letnika. Ranila naj bi ga v prsni koš, moški pa je nato sedel v avto, a se mu ni uspelo pripeljati do mariborskega kliničnega centra. Zaradi hudih poškodb se je zaletel in umrl v avtomobilu. Večer tudi piše, da so osumljeno izsledili in aretirali v bližini kraja prometne nesreče.

Policisti in kriminalisti so zavarovali kraj. Ogled, ki se ga je udeležila dežurna državna tožilka iz okrožnega državnega tožilstva Maribor, je vodil dežurni preiskovalni sodnik okrožnega sodišča v Mariboru. Policija bo več informacij predvidoma razkrila jutri, so še povedali na policiji.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.