Policisti v Škofji Loki preverjajo prijavo streljanja na javnem kraju

Črna kronika 19. Avg 202112:42 > 14:26 0 komentarjev
policisti
Borut Živulovič/BOBO

Gorenjski policisti imajo tudi zadnje dni polne roke dela s prepiri in napadi.

Policija je v sredo zvečer v Škofji Loki prejela prijavo o prepiru in strelih na javnem kraju. Do zdaj policisti niso ugotovili, da bi bil kdo poškodovan, še naprej pa izvajajo aktivnosti za razjasnitev dogodka in zbirajo obvestila o vpletenih osebah. Gorenjski policisti imajo tudi sicer zadnje dni polne roke dela s prepiri in napadi.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, so v sredo na pristojno okrožno sodišče privedli moškega, ki je v torek na javnem kraju brez povoda napadel znanca in ga poškodoval po različnih delih telesa. Moškega, ki ga sumijo kaznivega dejanja zoper življenje in telo, so v preteklosti že večkrat obravnavali zaradi nasilnih dejanj. Tako so ugotovili elemente ponovitvene nevarnosti in osumljenca pridržali, pristojno sodišče pa mu je odredilo pripor.

Gorenjski policisti so v sredo na območju Kranja obravnavali še enega moškega, ki je občana izzival k pretepu. Ob prihodu policije je skušal pobegniti, policisti pa so ga prijeli in pridržali. Obravnavajo ga zaradi kršitve javnega reda in odklona preizkusa alkoholiziranosti po vožnji s kolesom.

Jeseniški policisti medtem obravnavajo moškega, ki se je v gostinskem obratu nasilno vedel do občana ter kršil javni red in mir. Pri njem preverjajo tudi elemente kršitve predpisov o zaščiti živali zaradi spuščenega psa. V dogodku ni bil nihče poškodovan.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!