Poskus ropa in rop v Ljubljani: policija ugotavlja, ali gre za istega storilca

Črna kronika 22. Jun 202309:28 0 komentarjev
Policijski kombi v Ljubljani
Slika je simbolična. (Foto: Aljaž Uršej/N1)

V središču prestolnice je policija sinoči obravnavala dva dogodka, ki ju je morda storil isti storilec. V prvem primeru na območju centra je šlo zgolj za poskus ropa, v drugem primeru, na Viču, pa je ukradel nekaj bankovcev in pobegnil. Ker je opis storilca v obeh primerih podoben, policija ugotavlja, ali je storilec isti.

Včeraj zvečer so bili policisti Policijske uprave (PU) Ljubljana obveščeni o dveh dogodkih v centru Ljubljane in na Viču, kjer je do sedaj neznani osumljenec vstopil v trgovini ter zaposlenim zagrozil z ostrim predmetom in zahteval denar.

“V centru je, ne da bi kaj odnesel, zbežal iz trgovine, na Viču pa je iz blagajne vzel nekaj bankovcev in peš pobegnil,” je še sporočil Tomaž Tomaževic, predstavnik za odnose z javnostmi PU Ljubljana. Dodal je, da v dogodkih ni bil nihče poškodovan.

Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah dogodkov. Ugotavljajo tudi, ali gre za istega storilca. V obeh primerih je bil storilec suhe postave, visok okoli 180 centimetrov, oblečen je bil v črna oblačila, nosil črno kapo s šiltom in obrazno masko, govoril pa je slovensko.

Vse N1ajboljše: Kaj se dogaja v zakulisju N1?

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!