Posnetek iz zraka: motorista kršila predpise, eden je želel pobegniti (VIDEO)

Črna kronika 30. Apr 202311:36 4 komentarji

Ljubljanski policisti so ustavili dva motorista, ki sta pri Pijavi Gorici vozila skrajno neprevidno in večkrat zapeljala čez dvojno neprekinjeno črto. Ko ju je želela ustaviti policija, pa je eden od njiju želel pobegniti.

Ljubljanski policisti so v preteklih dneh obravnavali motorista, ki pri Pijavi Gorici nista upoštevala cestnoprometnih predpisov. Večkrat sta namreč pri prehitevanju vozila skrajno neprevidno in nista upoštevala talnih označb na vozišču. Prav tako sta pri prehitevanju večkrat zapeljala čez dvojno neprekinjeno črto in vozila po nasprotnem vozišču.

Njune kršitve je posnela posadka policijskega helikopterja in podatke posredovala patrulji, ki je motorista ustavila na Škofljici. Pri tem pa eden od motoristov ni upošteval znakov policistov in odpeljal naprej ter s kršitvami cestnoprometne zakonodaje nadaljeval. Kmalu ga je uspela ustaviti drugi policijski patrulji.

Prvi motorist je prejel plačilni nalog za 160 evrov, pri drugem motoristu pa so policisti k temu prišteli še 620 evrov in 5 kazenskih točk, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje