Posnetek napada v Mariboru: kako je moški razbil šipo na avtobusu (VIDEO)

Črna kronika 30. Jan 202316:07 4 komentarji
Voznik avtobusa
Posnetek zaslona: Reddit, psykhe

Policisti bodo v zvezi s sobotnim incidentom v Mariboru, v katerem se je moški zaradi parkiranega vozila znesel nad avtobusom in njegovim voznikom, podali kazensko ovadbo zaradi povzročitve lahke telesne poškodbe in poškodovanja tuje stvari zoper znanega osumljenca.

Kot smo poročali, so mariborski policisti v soboto ob 12. uri obravnavali moškega, ki je po poročanju Večera s cestnim količkom razbil sprednjo šipo avtobusa in pri tem lažje poškodoval voznika. Škoda na vozilu po nestrokovni oceni znaša okoli 2.000 evrov. Povod za napad je bil po navedbah policije parkiranje vozila.

Preberite še: Moški v Mariboru razbil šipo avtobusa, poškodoval tudi voznika

Incident se je po pisanju Večera zgodil, saj je voznika avtobusa med vožnjo oviral voznik avtomobila, zato se je šofer odločil, da mu pohupa. To naj bi voznika osebnega vozila tako razjezilo, da je izstopil iz svojega avtomobila, izpulil cestni količek, z njim razbil šipo avtobusa, lažje pa poškodoval tudi šoferja.

Na platformi Reddit so nato delili posnetek dogodka. Kot je slišati, je moški nad voznikom najprej sočno preklinjal, voznika avtobusa pa je slišati, ko reče, da bo zagotovo razbil šipo. Kar se je tudi  zgodilo. Sledil je nov niz sočnih kletvic.

Kot so za N1 sporočili s Policijske uprave Maribor, bodo policisti v zvezi s tem podali kazensko ovadbo zaradi povzročitve lahke telesne poškodbe in poškodovanja tuje stvari zoper znanega osumljenca ter izvedli prekrškovni postopek v zvezi s prepovedanim ustavljanjem in parkiranjem na zaznamovani niši, ki je rezervirana za avtobuse.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje