Povod za streljanje na terasi lokala na Fužinah naj bi bila zastavljena zlatnina

Črna kronika 06. Jun 202308:01 3 komentarji

Žrtvi strelca na Fužinah naj bi bila po poročanju medijev družbenika, ki sta vodila zastavljalnico. Po streljanju so sicer policisti na območju Polja našli še eno truplo, domnevno je šlo za napadalca. Po poročanju Večera bi lahko bila povod za streljanje zastavljeno zlato in višina vračila, ki bi ga moral plačati napadalec.

Na Fužinah v Ljubljani sta v ponedeljek popoldan v streljanju umrla moška.

Oba sta na terasi tamkajšnjega lokala utrpela tako hude rane, da sta umrla na kraju dogodka. Storilec je pobegnil, kasneje pa so policisti na območju Polja našli še eno truplo, za katero domnevajo, da gre za storilca kaznivega dejanja.

Žrtvi sta bili stari 57 in 58 let, po poročanju Večera pa naj bi vodili zastavljalnico. Njuna dejavnost naj bi bila tudi povod za streljanje. Med žrtvami naj bi bil dolžniški spor.

Zastavljalnico sta zaprla že pred časom, vseeno pa sta se občasno še ukvarjala s poslom. K njima naj bi pred leti prišel tudi osumljenec in zastavil zlatnino, zdaj pa je po več letih želel zlato odkupiti nazaj, poroča Večer. Spor naj bi se vnel, ker sta 57- in 58-letnik želela več denarja za zlatnino, kot sta mu ga izročila pred leti. Strelec naj bi bil stari znanec policije in naj bi bil v preteklosti že obsojen zaradi ropa, trgovanja z drogo, nasilja v družini, zanemarjanja otroka, posilstva in trgovanja z orožjem.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje