Požar v Anhovem: ena oseba umrla, ena poškodovana

Črna kronika 27. Okt 202108:04 > 09:29 0 komentarjev
Požar v Anhovem
PGD Kanal

V požaru v Anhovem je umrla ena oseba. Na podlagi dozdajšnjih ugotovitev policija ne izključuje možnosti, da je šlo za 53-letno žensko. Drugi osebi v hiši, starejši ženski, se je uspelo rešiti brez poškodb.

Ob 19.34 je v naselju Anhovo v občini Kanal zagorela stanovanjska hiša. Ogenj, ki se je iz notranjosti objekta v nadaljevanju razširil tudi na ostrešje stanovanjske hiše, je objekt zelo poškodoval. Med gašenjem so gasilci na hodniku v prvem nadstropju stanovanjske hiše, tik ob stopnicah, našli zoglenelo žensko truplo.

Požar v Anhovem Požar v Anhovem
PGD Kanal
Požar v Anhovem Požar v Anhovem
PGD Kanal
Požar v Anhovem Požar v Anhovem
PGD Kanal
Požar v Anhovem Požar v Anhovem
PGD Kanal

Na kraju je bila tudi zdravnica ZD Nova Gorica, ki je odredila sanitarno obdukcijo pokojne. Opravili jo bodo na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. Glede na okoliščine najdbe in sedanje ugotovitve policija ne izključuje možnosti, da je v požaru umrla 53-letna ženska.

Eni osebi, starejši ženski, se je uspelo rešiti iz goreče hiše. Oskrbeli so jo reševalci NMP Nova Gorica in jo z reševalnim vozilom prepeljali v SB Šempeter pri Gorici.

Policija je obvestila tudi pristojne pravosodne organe, in sicer preiskovalno sodnico okrožnega sodišča in državno tožilstvo v Novi Gorici.

Okoliščine požara policija še preiskuje, več bo znanega po zaključku preiskave.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!