Prijeli tatu, ki naj bi v kampih na Gorenjskem kradel električna kolesa

Črna kronika 06. Okt 202311:35 1 komentar
Kamp Šobec, kampiranje,
Kamp Šobec (Foto: Žiga Živulovič jr./BOBO)

Policija je prijela mlajšega moškega, ki je osumljen, da je v kampih na območju Radovljice in Bleda ukradel več električnih koles.

Policisti so prijeli 25-letnika, ki je osumljen tatvine več električnih koles v več kampih na območju Radovljice in Bleda. V sredo so ga privedli k preiskovalni sodnici pristojnega okrožnega sodišča, ki je zanj odredila pripor. Ob tem oškodovance pozivajo, naj o kaznivih dejanjih takoj obvestijo policijo, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Policisti opozarjajo, da lahko za varnost in preprečitev kaznivih dejanj veliko naredimo tudi sami. Pomembno je tudi takojšnje obveščanje policije že o sumu, da bi se lahko izvršilo kaznivo ravnanje. Svetujejo pozornost na dogajanje v bližini in bivalnem okolju. “S pozornostjo drug do drugega, našega in sosedovega premoženja lahko zaznamo nenavadne okoliščine in jih s takojšnjo reakcijo tudi preprečimo ali omilimo,” so zapisali.

V kolikor ste žrtev ali priča morebitnih kaznivih ravnanj, o tem takoj obvestite najbližjo policijsko postajo, pokličite 113 ali anonimni telefon policije 080 1200, svetujejo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje