Rop v centru Ljubljane: žensko prisilila, da je na bankomatu dvignila denar

Črna kronika 27. Dec 202308:49 4 komentarji
Fotografija je simbolična (Foto: Srdjan Živulović /BOBO)

Ljubljanski policisti so prijeli osumljenca ropa, ki sta v torek sredi dneva v središču Ljubljane pristopila do ženske, ji zagrozila s pretepom in jo prisilila, da je na bankomatu dvignila gotovino.

V torek okoli poldneva sta v središču Ljubljane neznanca pristopila do ženske, ji zagrozila s pretepom in jo prisilila, da je na bankomatu dvignila gotovino. Po tem, ko sta denar vzela, sta zbežala, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Enega od osumljencev so zadržali redarji, drugega pa prijeli policisti. Naknadno so policisti ugotovili tudi, da sta osumljenca pred tem poskušala vlomiti tudi v skrinjico z denarjem, a jima ni uspelo.

Na podlagi danega opisa so enega izmed osumljencev zadržali redarji, drugega pa so prijeli policisti. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da sta osumljena, tem poskušala vlomiti tudi v sakralni objekt oziroma skrinjico z denarjem, kar pa jima ni uspelo saj sta bila s kraja prepodena.

41- in 29-letnima državljanoma Slovenije so policisti odvzeli prostost, o vseh ugotovitvah bodo obvestili državno tožilstvo, so še sporočili ljubljanski policisti.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje