Sopotnik voznika, ki je povzročil nesrečo: Šla sva na poroko, pred tem pila pivo

Črna kronika 05. Sep 202311:13 1 komentar
Nesreča zaradi vožnje v napačno smer v Srbiji
Posnetek zaslona/TWITTER: OznaSrbije

V Srbiji so zaslišali sopotnika iz vozila, ki je zaradi vožnje v nasprotno smer na avtocesti v okolici Beograda povzročilo hudo prometno nesrečo. Kot je povedal preživeli, sta bila z voznikom, ki je v nesreči umrl, na poti na poroko, tisti dan pa sta pila pivo.

V nedeljo se je na avtocesti v bližini Obrenovca proti Beogradu zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl povzročitelj, še dve osebi sta se poškodovali. Nesreča se je zgodila, ko je osebno vozilo znamke Fiat Punto na avtocesti peljalo v napačno smer in trčilo v nasproti vozeče vozilo. Ob trčenju je fiat punto zagorel.

Sopotnik, ki je bil v vozilu s povzročiteljem prometne nesreče, je na zaslišanju v bolnišnici, kamor so ga prepeljali po nesreči, povedal, da sta bila z voznikom na poti na poroko v Ivanjico, ko sta zgrešila uvoz na avtocesto. Ko sta to ugotovila, sta skušala avtocesto čim prej zapustiti. Tisti dan sta po njegovih besedah pila tudi pivo.

Je pa zanikal, da sta vožnjo v nasprotno smer snemala s telefonom in da sta posnetek objavila na družbenih omrežjih oziroma to želela storiti. Mobilna telefona obeh sta sicer zgorela v avtomobilu, ki je po nesreči v celoti zagorel, piše srbski Blic.

V prvih treh dneh septembra so v Srbiji obravnavali kar tri prometne nesreče, ki so se zgodile zaradi vožnje v napačno smer po avtocesti.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in X

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje