Tragedija na Goričkem, moški naj bi partnerki vzel življenje vpričo otrok

Črna kronika 10. Sep 202222:12 0 komentarjev
Policija
Fotografija je simbolična. (Foto: Srdjan Živulović/BOBO)

Po doslej znanih informacijah policije naj bi moški vzel življenje svoji izvenzakonski partnerki. Policisti v tem primeru obravnavajo sum kaznivega dejanja uboja. 

Pomurski policisti so bili obveščeni, da je ena oseba umrla nasilne smrti na območju policijske postaje Gornji Petrovci na Goričkem, kamor so takoj odšle policijske in reševalne ekipe.

Po doslej znanih informacijah policije naj bi moški vzel življenje svoji izvenzakonski partnerki. Osumljenemu so na kraju odvzeta prostost ter odrejeno pridržanje. Osumljenega policija do zdaj še obravnavala zaradi prekrškov ali kaznivih dejanj. Po neuradnih informacijah pomurskih medijev naj bi šlo za družinsko tragedijo; moški naj bi svoji partnerki vzel življenje vpričo dveh majhnih otrok. Policijo naj bi poklical sam.

O dejanju sta obveščena dežurni preiskovalni sodnik in okrožni državni, tožilec, ki sta prišla na kraj. Trenutno poteka intenzivno zbiranje obvestil, več pa bo znanega v prihodnjih dneh. Policisti v tem primeru obravnavajo sum kaznivega dejanja uboja.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!