V hišnih preiskavah v Ljubljani zasegli droge in več tisoč evrov gotovine

Črna kronika 21. Sep 202210:35 0 komentarjev
PU Ljubljana

Ljubljanski kriminalisti so v dveh hišnih preiskavah na območju Viča in Medvod zasegli več snovi, za katere sumijo, da gre za prepovedane droge. Našli so dober kilogram snovi, za katero sumijo, da je heroin, več kot sto gramov snovi, ki naj bi bila kokain, pa tudi snovi, ki bi lahko bile prepovedane snovi v športu.

Kriminalisti Policijske uprave (PU) Ljubljana so v preteklih 24 urah opravili dve hišni preiskavi na območju Viča in okolici Medvod. V hišnih preiskavah pri 23- in 44-letniku so našli različne snovi, za katere sumijo, da gre za prepovedane droge.

Našli so več kot kilogram rjave prašnate snovi, za katero sumijo, da gre za heroin, ter več kot sto gramov bele prašnate snovi, ki bi lahko bila kokain. Našli pa so tudi štiri manjše zavoje snovi, za katero sumijo, da gre za prepovedane snovi v športu. V hišni preiskavi so kriminalisti zasegli tudi več tisoč evrov gotovine ter pripomočke za preprodajo prepovedane droge.

Kot so še poročili s PU Ljubljana, je bila obema osumljencema odvzeta prostost ter sta bila privedena pred preiskovalnega sodnika zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu ter predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog. Zoper oba je bil odrejen pripor, so še sporočili s PU Ljubljana.

PU Ljubljana
PU Ljubljana
PU Ljubljana

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.