V hudi prometni nesreči na ljubljanski južni obvoznici trije mrtvi (VIDEO)

Črna kronika 11. Sep 202317:20 > 20:15

V hudi prometni nesreči na ljubljanski južni obvoznici so umrli najmanj trije ljudje, je neuradne informacije N1 potrdila tudi policija. Vsaj ena oseba je poškodovana.

Na ljubljanski južni obvoznici se je popoldne zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženih več vozil. V trčenju so vozila zagorela, po neuradnih informacijah N1 pa so najmanj tri osebe umrle. To je pozneje potrdila tudi Policijska uprava Ljubljana.

V nesreči so bili udeleženi trije avtomobili – eno s počitniško prikolico in dva tovornjaka. Po dosedanjih ugotovitvah policije so tri osebe zaradi poškodb umrle na kraju nesreče, vsaj ena je poškodovana. Ta odsek avtoceste je zaradi odstranjevanja posledic nesreče še vedno zaprt. Na nasprotnem voznem pasu so pristojni, da bi odvrnili radovedneže, postavili pregrado.

Kot so zvečer sporočili z ljubljanske policijske uprave, je po do zdaj znanih ugotovitvah voznik tovornjaka vozil po voznem pasu južne ljubljanske obvoznice v smeri proti Kopru. Pred izvozom Rudnik je trčil v avto, ki se je ustavil v koloni vozil. Avto je pri tem potisnilo naprej, v še en avtomobil, oba pa nato v drug tovornjak. Ta je nato trčil še v avto s prikolico in se prevrnil. Prvi tovornjak in avto so zajeli plameni. Kot omenjeno, so umrle tri osebe, ki so bile v prvih dveh avtomobilih.

nesreča, obvoznica
Policija

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in X

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.