Vozila zagorela, ljubljanska južna obvoznica bo zaprta še nekaj ur (VIDEO)

Črna kronika 11. Sep 202316:30 > 17:32
nesreča, obvoznica
Policija

Na ljubljanski južni obvoznici se je zgodila huda prometna nesreča. Trije ljudje so umrli, udeleženih je bilo več vozil, ki so tudi zagorela. Intervencija in gašenje še potekata, ta del obvoznice bo zaprt še nekaj ur, so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Zaradi hude prometne nesreče je zaprta ljubljanska južna obvoznica med priključkoma Ljubljana jug in Rudnik proti Kopru. Zaprt je tudi uvoz Ljubljana jug proti Primorski.

V nesreči, ki se je zgodila okoli 15.30, je bilo udeleženih več vozil, ki so zagorela. Po doslej znanih podatkih so tri osebe umrle, vsaj ena je poškodovana. Intervencija in gašenje vozil trenutno še vedno potekata, so sporočili z ljubljanske policijske uprave. Udeležena so bila tri osebna vozila (eno s počitniško prikolico) in dve tovorni vozili.

Vse, ki so obstali v zastoju, policija prosi, da upoštevajo navodila policistov in upravljavca ceste in naj ne vozijo vzvratno, obračajo ali hodijo po cestišču. V zavodu Reševalni pas pa so voznike opozorili, naj ustvarijo in vzdržujejo reševalni pas.

Južna obvoznica je na tem delu popolnoma zaprta, tako bo predvidoma še nekaj ur. Zaprt je tudi uvoz Ljubljana jug proti Primorski.

Oviran je tudi promet v nasprotni smeri. Policija priporoča obvoz preko severne ljubljanske obvoznice. Ta je urejen iz smeri predora Golovec proti Šmarju Sap, oziroma za voznike, ki prihajajo iz smeri Dolenjske na severno ljubljansko obvoznico in potem proti Primorski.

nesreča

Pred Ljubljano je oviran tudi promet iz smeri gorenjske avtoceste proti razcepu Koseze oziroma proti Primorski.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in X

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.