V koprski trgovini zaradi gneče kričal na zaposlene

Črna kronika 20. Maj 202410:43 4 komentarji
nakupovanje v trgovini
Foto: PROFIMEDIA

Policisti iz Policijske uprave Koper so imeli minuli konec tedna polne roke dela: obravnavali so prometne nesreče, alkoholizirane voznike in delovne nesreče. Ob tem pa so morali posredovati še zaradi moškega, ki je v Kopru zaradi gneče na blagajni kričal na zaposlene v trgovini, v vasi Hrašče v občini Postojna pa so obravnavali pretep med gostoma lokala.

V petek so morali policisti posredovati zaradi 42-letnika, ki je v eni od koprskih trgovin kričal na zaposlene zaradi gneče pred blagajno. Policisti so moškega izsledili in mu zaradi nedostojnega vedenja na javnem kraju izdali plačilni nalog.

V soboto malo pred tretjo uro zjutraj pa so bili policisti obveščeni, da sta se v Hraščah pri Postojni stepla dva moška. Po prvih informacijah se je v lokalu 31-letnik sprl z drugim gostom lokala, ko je v bar prišel 18-letnik. Moška je skušal razdvojiti, 31-letnik pa naj bi ga zgrabil in zvlekel pred lokal.

18-letnik naj bi ga tam udaril v glavo. Poškodovanega 31-letnika so odpeljali v UKC Ljubljana, kjer so ugotovili, da ima hujše poškodbe. Policija nadaljuje zbiranje obvestil.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje