V Ljubljani dva primera ropa, kjer sta storilca grozila z nožem

Črna kronika 09. Avg 202212:29 0 komentarjev
Policija
Fotografija je simbolična. (Foto: Srdjan Živulović/BOBO)

Ljubljanski policisti so v ponedeljek obravnavali dva ropa, v katerih sta storilca grozila z nožem. Dopoldne je v Medvodah moški najprej v pekarni, nato še v cvetličarni od prodajalk zahteval denar. V Mostah pa je ponoči neznanec kradel dele kolesa, pri čemer ga je zalotil lastnik.

V dogodkih ni bilo poškodovanih. Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana, je roparju v Medvodah zgolj v drugem primeru uspelo pridobiti nekaj drobiža. Moški naj bi bil sicer star med 30 in 40 let, izredno suhe postave, rjavih las, pri sebi pa je imel nahrbtnik.

Med ropom v ljubljanskih Mostah pa je oškodovanec od neznanca svoje predmete zahteval nazaj. Moški je nato proti oškodovancu usmeril nož in ga pozival k pretepu, nato pa se s kraja odpeljal s kolesom.

Star je med 30 in 35 let, visok okoli 185 centimetrov, zelo suhe postave, rjavih las z delno plešo, pri sebi je imel nahrbtnik ter kolo, na katerem je imel več nakupovalnih vrečk.

V obeh primerih policisti storilca še iščejo in bodo o okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo, so še sporočili s PU Ljubljana.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!