Tatovi konec tedna spet na delu. V Ljubljani za več kot 7 tisočakov škode

Črna kronika 19. Feb 202310:55 0 komentarjev
Tatvina iz hiše
Fotografija je simbolična. (Foto: PROFIMEDIA)

Tatovi so bili konec tedna znova na pohodu. Ljubljanski policisti so obravnavali več vlomov in tatvin iz kleti ter stanovanj, kranjski pa so obravnavali tudi krajo nafte iz tujih tovornjakov, parkiranih na počivališču ob gorenjski avtocesti.

Ljubljanski policisti so konec tedna znova obravnavali večje število vlomov in tatvin.

V Dolskem so neznanci vlomili v hišo in iz nje ukradli nakit ter gotovino. Škoda znaša okoli dva tisoč evrov. V centru so vlomili v stanovanje in prav tako ukradli nakit, škoda znaša okoli 150 evrov. Vlomili so tudi v klet in iz nje ukradli smuči ter orodje. V tem primeru škoda znaša približno tisoč evrov.

Za Bežigradom so vlomili v klet in ukradli kolo, pri tem pa povzročili za približno 800 evrov škode. Tudi v Šiški so vlomili v klet in ukradli predmete iz rumene kovine. Povzročili so za približno 3.700 evrov škode, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Iz tujih tovornih vozil kradli nafto

Tatovi so bili na delu tudi na Gorenjskem. Kranjski policisti so bili v soboto zjutraj obveščeni o tatvini nafte iz rezervoarjev treh tujih tovornih vozil, ki so bili parkirani na enem izmed počivališč ob gorenjski avtocesti v smeri Karavank.

Iz enega so ukradli 600 litrov, iz drugega 500, iz tretjega pa 400 litrov nafte.

V soboto zvečer pa so neznanci na smučišču ukradli smuči in palice znamke Elan.

Kranjski policisti za vsa kazniva dejanja še zbirajo obvestila in vodijo predkazenski postopek, o ugotovitvah pa bodo obveščali pristojno državno tožilstvo, so sporočili s PU Kranj.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!