V Mariboru zasegli večjo količino sumljivih belih tablet

Črna kronika 22. Apr 202210:32 > 10:44
PU Maribor

V stanovanju v Mariboru so policisti v četrtek zasegli večjo količino belih tablet. Sumijo, da gre za prepovedano drogo. Prijeli so 49-letnega moškega, ki je v tem stanovanju začasno prebival. Ker sta bila za njim razpisana tiralica in evropski priporni nalog, so ga privedli v zavod za prestajanje kazni zapora Maribor.

Policisti PU Maribor so v četrtek popoldne opravili preiskavo stanovanja v Mariboru, ki ga je uporabljal in v njem začasno prebival 49-letni moški. Preiskavo so opravili zaradi suma, da se moški ukvarja z neupravičeno proizvodnjo in prometom s prepovedanimi drogami ter da v stanovanju droge tudi hrani.

Med hišno preiskavo so policisti pri osumljencu našli in zasegli večjo količino okroglih belih tablet, pakiranih po vrečkah. Našli so tudi zavitek neznane bele grudaste snovi.

Ker za vse zasežene predmete obstaja sum, da gre za prepovedane droge, bodo policisti po analizi zaseženih snovi zoper osumljenega podali kazensko ovadbo. Ker sta bila za njim razpisana tiralica in evropski priporni nalog za prijetje in privedbo, so osumljenca privedli v zavod za prestajanje kazni zapora Maribor.