V Radencih proti cesti vrgel kladivo in se nad motorista spravil še z izvijačem

Črna kronika 17. Okt 202313:09 0 komentarjev
orodje
Fotografija je simbolična. (Foto: PROFIMEDIA)

V Radencih policisti obravnavajo kaznivo dejanje povzročitev splošne nevarnosti. Minulo soboto je moški pritekel do regionalne ceste in proti vozišču zalučal kladivo. Ravno takrat je mimo pripeljal motorist, ki se je kladivu uspel izogniti, a je skoraj padel, storilec pa se je nato nad motorista spravil še z izvijačem.

Policisti Policijske postaje Gornja Radgona obravnavajo kaznivo dejanje povzročitev splošne nevarnosti.

Moški je minulo soboto okoli 18. ure v bližini osnovne šole v Radencih pritekel do regionalne ceste in proti vozišču zalučal kladivo. Ravno takrat se je iz smeri avtobusne postaje proti naselju Šratovci pripeljal motorist, ki se je kladivu uspel izogniti, a je skoraj izgubil oblast nad vozilom in padel, je sporočila policijska uprava Murska Sobota.

Moški se je nad motorista spravil še z izvijačem in ga poskusil poškodovati, zato se je neznani motorist odpeljal.

“Z zbiranjem obvestil smo policisti ugotovili, da je imel motorist oblečen črno rdeč kombinezon, motor pa bi lahko bil črne oziroma temnejše barve. Neznanega voznika motorja in morebitne priče prosimo, da zaradi razjasnitev okoliščin kaznivega dejanja pokličejo na telefonsko številko 113, se oglasijo na Policijski postaji Gornja Radgona ali pa pokličejo na telefonsko številko 02/564-1800,” so zapisali na PU Murska Sobota.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!