Tragedija na španski poroki: zaradi prepira so štirje izgubili življenje

Črna kronika 06. Nov 202218:35 0 komentarjev
poroka
Profimedia

V Španiji so davi po prepiru štirje osumljenci z avtomobilom trčili v udeležence poročne zabave. Pri tem so umrli štirje ljudje, štirje pa so bili huje ranjeni, je sporočila policija. Tri osumljence je policija že pridržala, četrtega pa še išče, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Prepir je v mestu Torrejon de Ardoz, ki leži približno 25 kilometrov severovzhodno od Madrida, izbruhnil ob zori pred restavracijo, v kateri je potekala poroka. Po prepiru je avtomobil zapeljal v goste poroke.

“Ko smo prišli na kraj dogodka, smo ugotovili, da so štiri osebe umrle,” je povedal vodja madridskih reševalnih služb Carlos Polo. Štiri druge ranjene so prepeljali na zdravljenje v bolnišnico, je še dejal.

španija, nesreča
PROFIMEDIA

Vozilo, za katero so sumili, da je bilo uporabljeno v napadu, so policisti opazili 50 kilometrov od kraja nesreče, tri potnike v njem pa so aretirali.

Lokalni mediji so trojico identificirali kot očeta in njegova dva otroka. Policija je sporočila, da četrtega osumljenca, ki naj bi bil vpleten v napad, še iščejo.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!