V Zakalu zagorel čebelnjak, umrla je ena oseba

Črna kronika 08. Nov 202214:41 0 komentarjev
Požar Kras
Luka Dakskobler/BOBO

Okoli 11. ure dopoldne so bile kamniške urgentne službe obveščene o požaru čebelnjaka v Zakalu, v katerem je bila tudi oseba, ki je na kraju nesreče umrla.

Okoli 10.45 ure so bile kamniške urgentne službe obveščene o tem, da gori čebelnjak, v katerem naj bi bila tudi oseba, je prvi poročal Kamnik.info. Na kraju dogodka so posredovali PDG Kamniška Bistrica, Kamnik in Šmarca, ki so požar zamejili in pred ognjenimi zublji zavarovali bližnji stanovanjski objekt.

Ker se je čebelnjak nahajal na bolj odročnem in hribovitem zaselku, je intervencijo oviralo pomanjkanje vode, zato so bili gasilci primorani potrebno vodo dovažati z gasilskimi cisternami. Gasilcem je požar uspelo pogasiti po dobri uri. Ob vstopu v čebelnjak pa so našli posmrtne ostanke moškega, še piše Kamnik.info.

Kot so za N1 pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, identiteta osebe še ni znana. Prav tako niso znane okoliščine in vzrok požara. Ker trenutno zbiranje obvestil in ogled kraja še potekata, več podrobnosti policisti ne morejo posredovati.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!