Vinjen voznik zapeljal čez teraso gostinskega lokala in poškodoval goste (FOTO)

Črna kronika 13. Sep 202209:56 0 komentarjev
Kamnik.info

V Kamniku je v ponedeljek zvečer 24-letnik z osebnim vozilom zapeljal čez teraso gostinskega lokala. Pri tem je lažje poškodoval tri osebe, ki so jih odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, škodo pa je povzročil tudi na opremi lokala, so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana.

Po poročanju lokalnega portala kamnik.info je vidno vinjen voznik okoli 21. ure pripeljal do priljubljenega kamniškega lokala Pod skalo, vstopil v lokal, a ga zaposleni niso želeli postreči. Odšel je v vozilo ter na parkirišču najprej trčil v parkirano vozilo. Potem je zapeljal na cesto, zaradi neprilagojene hitrosti trčil v robnik in nato zapeljal na zelenico do miz terase lokala, kjer je sedelo šest oseb, in tri od njih lažje poškodoval.

Po besedah očividcev so le “srečni milimetri” odločali, da se ni zgodila tragedija, še poroča kamnik.info. Nato je 24-letnik zapeljal vzvratno in s kraja pobegnil proti Podstudencu, pri tem pa z motornimi tekočinami onesnažil odseke ceste, ki so jo kasneje očistili gasilci in delavci Gorenjske gradbene družbe.

S poškodovanim vozilom je zaradi nepravilnega premika povzročil še eno manjšo prometno nesrečo. Zapeljal je s ceste in trčil v obcestni objekt in ga poškodoval. Vozilo je pustil na kraju dogodka, sam pa odšel peš. Policisti so z zbiranjem obvestil kmalu ugotovili identiteto osumljenca, ki se je nato sam javil in prišel na kraj prvega dogodka, so še dodali policisti.

Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola so policisti za osumljenca odredili strokovni pregled. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi suma kaznivega dejanja, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo. Prav tako v primeru druge nesreče vodijo postopek o prekršku.

Kamnik.info

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!