Voznik v Kamniku trčil v pešca in odpeljal

Črna kronika 18. Apr 202319:47 0 komentarjev
policija, policijski trak
BOBO

Policija išče voznika avtomobila, ki je v ponedeljek zvečer na lokalni cesti v Kamniku trčil v pešca in nato odpeljal s kraja nesreče.

V ponedeljek ob 19.37 je na lokalni cesti v naselju Oševek pri Kamniku prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik avtomobila in pešec, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik sivega Renault clia trčil v pešca, ki je stal na vozišču ob drugem vozilu. Pri tem se je pešec lažje telesno poškodoval.

Neznani voznik clia je odpeljal naprej v smeri Kamnika, ne da bi poškodovanemu nudil pomoč, so še dodali ljubljanski policisti. Zaradi razjasnitve okoliščin prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali Policijsko postajo Kamnik (01) 830 31 80. Prav tako pozivajo neznanega voznika, da se jim javi.

Po poročanju portala Kamnik Info naj bi šlo za gibalno ovirano osebo. Po njihovih neuradnih informacijah naj bi voznik večkrat namenoma zapeljal v pešca in proti njemu zapeljal tudi takrat, ko je pešec že ležal na tleh. Teh informacij nam na PU Ljubljana niso potrdili.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!