Zaradi odpadlega kolesa s tovornjaka na avtocesti trčilo več vozil

Črna kronika 16. Apr 202410:30 0 komentarjev
Nesreča
Fotografija je simbolična (Foto: BOBO)

Na avtocesti iz smeri Smednika proti Ljubljani je s tovornjaka odpadlo zadnje kolo. Vanj je nato trčil voznik avta, še en voznik pa je nato trčil v kombi in zaščitno ograjo. Ena oseba je bila huje poškodovana.

Novomeški policisti so v ponedeljek zjutraj na avtocesti iz smeri Smednika proti Ljubljani obravnavali neobičajno prometno nesrečo.  Do nesreče je prišlo, ko je s tovornega vozila Renault master, ki ga je vozil 27-letni voznik, odpadlo zadnje kolo in obstalo na cesti.

V oviro je trčil 56-letni voznik osebnega avtomobila znamke BMW avstrijskih registrskih oznak. Za njim sta pripeljala še voznik kombija in voznik avta, ki sta zavirala in na nevarnost opozarjala s prižganimi smerniki. Kasneje je po prehitevalnem pasu pripeljal 83-letni voznik osebnega avtomobila znamke BMW, ki hitrosti vožnje ni prilagodil, da bi lahko varno ustavil in je zato trčil v zadnji del kombija od tam pa še v varovalno ograjo. 78-letno potnico v BMW-ju so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da ima huje poškodovano roko.

Policisti okoliščine nesreče še preverjajo, z ugotovitvami pa bodo po zaključeni preiskavi seznanili tožilstvo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!