V prometni nesreči na Gorenjskem hudo poškodovan motorist

Črna kronika 12. Feb 202317:07 > 20:39 0 komentarjev
Prometna nesreča
Fotografija je simbolična (Foto: Žiga Živulović jr./BOBO)

Zaradi hujše prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega avtomobila in motorist, je bila zaprta cesta Kranj-Preddvor med Hotemažami in Preddvorom. Motorist se je v nesreči huje poškodoval, njegovo življenje je ogroženo.

Nekaj po 16. uri so bili policisti Policijske uprave (PU) Kranj obveščeni o hudi prometni nesreči na cesti med Kranjem in Jezerskim, v naselju Hotemaže.

Po do sedaj zbranih obvestilih je 51-letni motorist vozil motorno kolo iz smeri Kranja skozi naselje Hotemaže in v desnem nepreglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno vozišče. Tam je čelno trčil v osebni avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala voznica, so sporočili s PU Kranj.

Motorist je bil v prometni nesreči hudo telesno poškodovan in je bil z reševalnim vozilom prepeljan v zdravstveno ustanovo. Njegovo življenje je ogroženo.

Voznica avtomobila medtem ni bila telesno poškodovana.

Na kraju so pomoč nudili gasilci in zdravstveno osebje. Cesta je bila v času ogleda zaprta za ves promet med 16.20 in 19.40. Obvoz je bil urejen.

Policisti so kraj zavarovali, opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče. O ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!