Na Netflix se je vrnil Bridgerton

Kultura 25. Mar 202214:06 > 14:14 0 komentarjev
Bridgerton
Profimedia

Na Netflix se je vrnil Bridgerton. Tudi nova sezona prinaša romantične zaplete, dame britanske aristokracije se bodo tokrat potegovale za srce Anthonyja Bridgertona. Še pred zabavami sreča zanimivo neznanko Kate, na prvem plesu pa mu v oči pade Edwina.

Nova sezona, nov začetek igre, še neznani igralci, a pravila ostajajo enake. Na Netflix se je vrnil Bridgerton. Zgodovinska drama o smetani britanske aristokracije na začetku 19. stoletja spremlja bogate mladeniče in čedne dame med družabnimi dogodki in dvorjenjem.

Kaj lahko pričakujemo od nove sezone? Za začetek nove protagoniste. Poročna manija se po poroki Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) in vojvode nadaljuje. Tako kot v knjižni predlogi Julie Quinn se tudi v seriji zvrstijo bratje in sestre Bridgerton. Potem ko je v zakon stopila najstarejša hči, je zdaj na vrsti najstarejši sin Anthony (Jonathan Bailey), ki mora v mestu poiskati najboljšo damo in jo spremeniti v vikonteso.

Še preden se vrže v vrtiljak zabav, plesov in recitalov, sreča Kate Sharmo (Simone Ashley), zanimivo neznanko, ki se je nedavno vrnila v Anglijo z mlajšo sestro in njuno mamo. Kemijo med Kate in Anthonyjem je že po prvem srečanju nemogoče spregledati. A že na prvem plesu Anthony spozna Edwino (Charithra Chandran), ki se zdi idealna zaročenka za moškega na njegovem položaju. Verjetno ni težko uganiti, kdo je Edwinina starejša sestra.

Je druga sezona dvorjenja in spletk primerljiva z rekordno gledano prvo? Kritiki sicer drugi sezoni niso tako naklonjeni, a si boste morali zato, da si ustvarite mnenje, novo sezono najprej pogledati.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!