Ana Roš objavila fotografijo v Urbanovem objemu: je to zaroka?

Magazin 21. Nov 202220:14 6 komentarjev
Ana Roš
Instagram/Ana Roš

Vrhunska kulinarična mojstrica Ana Roš, ki je nedavno na Instagramu razkrila novega partnerja, je objavila novo romantično fotografijo. Če je naše sklepanje pravilno, se bo par z romantičnega potovanja po Turčiji vrnil s prav posebnim spominkom.

Najboljša slovenska kuharska mojstrica Ana Roš je na Instagramu delila novo izjemno romantično fotografijo s svojim novim partnerjem. Črno-bela fotografija je nastala v turški pokrajini Kapadokija, znani kot pravljični deželi dimnikov, kjer vsak dan ob sončnem vzhodu poleti na desetine balonov.

A potovanje v to fotogenično turško pokrajino pravzaprav tokrat ni tisto, kar je pritegnilo pogled pozornih sledilcev njenega profila. Ana Roš je namreč fotografijo pospremila z zapisom, iz katerega bi bilo mogoče razbrati, da bo domov na roki prinesla spominek v obliki zaročnega prstana.

“Ko potrebuješ natanko 48 ur, da se vprašaš, ali te bo moški, ki ga poznaš natanko 48 ur, kdaj zaprosil. In ja, saj poznate odgovor,” je pripisala. Njeni sledilci so bili nad fotografijo in sporočilom navdušeni, kar so ji izkazali tudi s številnimi čestitkami in srčki v komentarjih.

Spomnimo, da je Ana Roš oktobra na Instagram razkrila novega partnerja Urbana. K fotografiji, na kateri sta z izbrancem tesno objeta in široko nasmejana, je Roš pripela tudi kratko ljubezensko sporočilo, v katerem je obelodanila, da se je, kot se je izrazila, zaljubila v sekundi.

“Spoznala sem te na naključni, skoraj nemogoči pozni pijači, ki sem jo res želela preskočiti. Zaljubila sem se v sekundi in zdi se, da je ta sekunda desetletje, stoletje. Upam, da bo ta sekunda trajala večno. Nama lahko uspe?” je zapisala.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje