Tako je Slovenija stiskala pesti za bron

Slovenija 07. Avg 202113:09 > 15:58
Delite:

Slovenska košarkarska reprezentanca je bila na današnji tekmi proti Avstraliji še na zadnji preizkušnji na olimpijskih igrah, kjer se je potegovala za bronasto medaljo. Tekmo, v kateri so Slovenci na koncu izgubili, so številni spremljali pred domačimi zasloni, drugi so se v lepem vremenu raje odpravili v lokale, ki so ponujali ogled na velikih zaslonih.

Slovenski košarkarji, ki so nas dva meseca razvajali z izjemno košarko in se prebili med štiri najboljše na olimpijskih igrah, so v dvorani Saitama proti Avstraliji lovili bron. To jim na koncu ni uspelo, kljub temu pa je tudi njihova zadnja tekma prerasla v simpatičen navijaški dogodek.

Sončna sobota je bila kot nalašč za spremljanje tekme v središču Ljubljane, kjer so po lokalih številni navijači navijali za slovenske fante. Odeti v navijaške barve, zastave in drese so stiskali pesti, da jim uspe zgodovinski podvig.

Tekmo smo spremljali tudi v redakciji N1, svoje bralce pa smo prosili, naj z nami delijo slike, kako tekmo spremljajo oni.

Komentari

Vaš komentar