CNN: Veseli smo partnerstva z N1 

Slovenija 16. Jun 202114:42 0 komentarjev
N1 Slovenija
N1

N1 je ekskluzivni partner CNN za ta del Evrope in s CNN so sporočili, da jih veseli nadaljevanje tega partnerstva ob lansiranju spletnega portala v Sloveniji.

“N1 je partner CNN več kot sedem let in veseli smo nadaljevanja tega partnerstva ob lansiranju spletnega portala v Sloveniji,” so danes sporočili iz CNN. Partnerska pogodba med N1 in CNN omogoča prenos člankov, intervjujev, oddaj, dokumentarnih filmov, ki si jih ogledate tudi na n1info.si, ter drugih vsebin. Prav tako pa tudi vzajemno poročanje.  Novinarji CNN z vseh koncev sveta lahko poročajo za N1, ker je sodelovanje vzajemno, lahko tudi CNN prenaša vsebine N1. Nima pa CNN vpliva na uredniško politiko N1.

Ob današnjem lansiranju n1info.si izpostavljamo dokumentarni film vrhunskega novinarja CNN Fareeda Zakarie Savdska Arabija – kraljestvo skrivnosti, ki po brutalnem umoru kolumnista Washington Posta Džamala Hašodžija na konzulatu Savdske Arabije v Carigradu kontekstualizira izjemno zapletenost predvsem ekonomsko-naftnih odnosov med sicer zavezniškima Washingtonom in Riadom.

Še več CNN vsebin lahko najdete v rubriki CNN VIDEO.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!