Colarič s košarico Počivalškovim

Slovenija 27. Jan 202216:10 2 komentarja
Jože Colarič
BOBO

Predsednik uprave in generalni direktor Krke Jože Colarič se je ob robu današnje novinarske konference družbe Krka s predstavitvijo predhodnih ocen lanskega poslovanja in načrtov, odzval na namige, da nekateri v njem vidijo kandidata za novega premierja. Kot je dejal, je Krka njegova edina in glavna stranka, vsako zadevo pa sicer vzame resno.

Za to, da bi kandidiral za premierja, je sicer zadnja leta dobil več ponudb, a se za tako delovanje ni odločil, je povedal prvi mož novomeške Krke Jože Colarič. In sicer “iz preprostega razloga, ker že vseh 40 let, odkar je v Krki, ve, da je njegova edina in glavna stranka Krka, tovarna zdravil Novo mesto”, je pojasnil.

Predsednik SLS Marjan Podobnik je sicer ob robu decembrske slavnostne akademije Društva poslancev 90 spregovoril tudi o prizadevanjih gibanja Povežimo Slovenijo pred prihodnjimi državnozborskimi volitvami. Sam verjame, da bodo kot kandidata za mandatarja lahko ponudili Colariča, če se ta za to ne bo odločil, pa gotovo koga drugega iz gospodarstva.

Konec decembra smo tudi mi prejeli podoben odgovor, kot ga je danes Colarič podal na novinarski konferenci, in sicer: “Jože Colarič je predsednik uprave v Krki, ki je tudi njegova ‘strankarska’ izbira.”

Jutri bosta v oddaji N1 STUDIO gostovala Franc Bogovič, evropski poslanec (SLS/EPP), in predsednik Zelenih Andrej Čuš, oba del gibanja Povežimo Slovenijo. Ne zamudite.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje