Iskanje parkirnih mest se je sinoči v okolici Stožic sprevrglo v incident

Črna kronika 23. Apr 202311:22 7 komentarjev
Dvorana Stožice
Denis Sadiković/N1

Sinoči se je v okolici Stožic, kjer je potekal koncert bosanskega zvezdnika Halida Bešlića, zgodil incident. Ker ljudje niso našli parkirnih mest, so parkirali na bližnjem zasebnem zemljišču – kljub temu da je bila tam lesena rampa. Lastniku njive naj se to ne bi zgodilo prvič, zato ga je dogajanje močno razjezilo. Posredovali naj bi redarji, obvestila pa zbira tudi policija.

V okolici ljubljanskih Stožic, kjer je sinoči nastopil bosanski zvezdnik Halid Bešlić, se je zgodil incident zaradi parkiranja.

Redarji naj ne bi pustili, da bi obiskovalci koncerta svoje avtomobile pustili blizu koncertne hale. Kot poroča 24ur.com, so jim svetovali, da avtomobile pustijo nekje drugje in kot alternativo uporabijo tudi avtobus. A ljudje so skušali parkirišče najti čim bližje Stožicam, našli pa so ga na zasebnem zemljišču. To je močno razjezilo lastnika tega zemljišča, saj se parkiranje na njegovem zemljišču naj ne bi zgodilo prvič.

Na zemljišču naj bi imel sicer improvizirano leseno rampo, ki pa ljudi ni ustavila. Jezni voznik naj bi tako, kot poroča portal 24ur.com, prišel s strojem, z veliko hitrostjo zapeljal pred dovoz na njivo in “zaribal” v asfalt. Med lastnikom zemljišča in ljudmi, ki so hoteli parkirati na njegovi njivi, naj bi padale tudi grožnje. Posredovali naj bi tudi mestni redarji.

Da je do incidenta prišlo, so za N1 potrdili tudi na policiji. “Nekaj po 20. uri smo bili obveščeni o sporu oseb zaradi parkiranja, prejeli smo tudi prijavo lastnika zemljišča o parkiranju na zasebnih površinah na območju Bežigrada,” so pojasnili na ljubljanski policijski upravi in dodali, da zbirajo obvestila o okoliščinah.

“Preverjamo tudi elemente morebitnih prekrškov ali drugih kaznivih ravnanj, saj ti na kraju niso bili zaznani,” so dodali.

Policija obenem morebitne oškodovance in očividce prosi, če imajo kakšne koli informacije, naj to sporočijo na število 113, na številko policijske postaje Bežigrad (01) 589 60 00 oziroma naj se oglasijo na policijski postaji Bežigrad na naslovu Posavskega ulica 3 v Ljubljani.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje