Kaj o Robertu Golobu pove njegov horoskopski znak?

Magazin 30. Apr 202210:32 3 komentarji
Robert Golob
Borut Živulović/Bobo

Slovenski volilci so na državnozborskih volitvah največ glasov namenili stranki Gibanje Svoboda, ki jo vodi Robert Golob. Preverili smo, kaj je zmagovalec volitev po horoskopu in katere značilnosti pritičejo njegovemu znaku.

Prvak stranke Gibanje Svoboda Robert Golob rojstni dan praznuje 23. januarja, kar pomeni, da je po horoskopu vodnar.

Vodnarji naj bi bili pametni, družabni, iznajdljivi in podjetni. Zanje je značilna nenehna želja po spremembah, brez katerih se lahko hitro počutijo utesnjene. To je povezano s tem, da vodnarji veljajo za zračno znamenje, ki nujno potrebuje svobodo in prostor.

Vodnarji pogosto in radi skrbijo za druge. Prav tako se pogosto upirajo sistemu, za katerega verjamejo, da ne služi človeku, in so v tem pogledu uporniški in spontani. Tudi simbol vodnarja prikazuje nekoga, ki razdeljuje in podarja vodo. Prav zato naj bi vodnarji vedno priskočili na pomoč, če je kdo v težavah.

Znamenje vodnarja je povezano s pogledom v prihodnost, tehnološkim napredkom in pogosto analizo družbe, v kateri živijo.

Med pozitivne lastnosti vodnarjev se uvrščajo samozavest, asertivnost, humanitarnost in ustvarjalnost. Med bolj negativne lastnosti pa uvrščamo nepredvidljivost, impulzivnost, trmo in čustveno zaprtost oziroma odmaknjenost.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje